Menu
Is jouw onderneming nog relevant? Jouw klanten bepalen dat. Luister jij eigenlijk wel?
Luister jij eigenlijk wel?

Onze wereld beweegt naar een digitale toekomst. Mede door de wereldwijde pandemie is het tempo van digitale transformatie exponentieel aan het versnellen.

Hoe passen mensen zich aan deze extreem veranderde omstandigheden aan? Welke nieuwe trends zien wij en hoe gaan mensen zich anders gedragen? Welke invloed heeft techniek nu en in de komende maanden? En hoe moeten bedrijven, hoe moet jij, hierop antwoorden?

Met meer tijd thuis communiceren consumenten anders. Sociale activiteiten staan op een laag pitje dus digitale kanalen als social media, streaming video en audio worden niet alleen middelen om te kijken of te luisteren. Het worden ook kanalen voor ontdekking, verbinding en de continue honger naar kennis. Merken en bedrijven hebben nu de mogelijkheid om een deel van die dialoog te worden. Door het creëren van digitale ‘experiences’ is het nu voor iedere onderneming mogelijk om aan die dialoog van ontdekken, verbinden en leren deel te nemen.

Branches als de horeca, reizen, leisure maar ook winkelen als activiteit worden nu het hardst geraakt. Immers, de klant zit meer en meer thuis en achter zijn laptop verdwijnen zaken als loyaliteit en locatie. Compleet nieuwe doelgroepen proberen online voor het eerst en worden verleid door partijen die hun online propositie voor elkaar hebben. Niet eenvoudig om aan de ene kant jouw offline omgeving veilig en verantwoord te houden en aan de andere kant van jouw online propositie een ‘experience’ te maken.

Baezos denkt met je mee. Sterker, middels de Baezos Awake Sessie laten wij zien waar deze exponentiële veranderingen echt vandaan komen en demonstreren dat aan de hand van ultieme voorbeelden. Met de Baezos Digital Bootcamp of de Baezos Sprint nemen wij jouw onderneming mee in een digitale transformatie. Sterker, met de Baezos Sprint maken wij samen een complete digitale transformatie en verleiden niet alleen jouw bestaande klanten maar boren wellicht geheel nieuwe doelgroepen aan!