Menu
Iedere dag gebruik jij jouw computer. Het werkt. Check jij de ICT infrastructuur van jouw onderneming nog wel eens? Maar dan echt.
ICT Infrastructuur op orde?

Natuurlijk zegt u ‘ja’! Iedere dag zijn jouw mensen en jij online. De computers werken, kan je printen en worden jouw bestanden opgeslagen. Toch blijkt uit onderzoek dat 99 van de 100 ICT infrastructuren niet optimaal worden gebruikt en niet goed worden onderhouden. Er is dus ruimte voor efficiency verbeteringen en kostenbesparingen. Maar buiten de ruimte tot verbetering en het besparen van kosten is er ook de uitdaging van veiligheid. Is uw infrastructuur veilig? Of is het een schijnveiligheid?

Veelal vertrouwt u op uw systeembeheerder of uw externe ICT partij. Klinkt ook logisch. Maar bent u kritisch genoeg? Stelt u zich de juiste vragen? Stelt u de juiste vragen aan uw ICT vertrouwenspartij?

Baezos is een onafhankelijke partij die eigen methodes heeft ontwikkeld om tot een kwalitatief inzicht en advies te komen. Met de Baezos Netwerk Audit krijgt jouw bedrijf een ultiem inzicht in de ICT infrastructuur, waar de kansen en bedreigingen liggen en hoe bestand tegen cyberaanvallen en hackers jouw omgeving is. Dit doen we samen met of onafhankelijk van jouw bestaande ICT partij.