Menu

Baezos Sprint

De Baezos Sprint helpt serieuze ondernemingen en organisaties het succesvol implementeren van nieuwe technieken, disruptieve processen en innovatieve methoden waarmee je klaar bent voor de arena van exponentiële organisaties.

Een exponentiële reis

De Baezos Sprint transformeert de snelheid van uw onderneming waarin u team verborgen, disruptieve bedreigingen en kansen herkent en een plaats geeft. Meteen formuleert u onmiddellijke adopteerbare oplossingen welke tegemoet komen aan de immer snel veranderende behoeften van uw klant. Het management en de toekomstige leiders van uw organisatie beheersen nu nieuwe vaardigheden welke borg staan voor exponentieel succes. Zij zijn nu in staat om deze nieuwe ‘skill sets’ en processen organisatiebreed weg te zetten.

Dit aan de hand van een bewezen en doordachte methode.

Het plan
Samen met u nemen wij één tot twee weken de tijd voor de start van de daadwerkelijke Sprint. Dit om een omgeving te realiseren en afspraken te maken die garant staan voor de meest productieve resultaten. Wij helpen u bij het samenstellen van diverse en effectieve Sprint teams. Nemen u mee door onze tijdlijn en laten u zien wat te verwachten. Doen persoonlijke sessies, interviewen de deelnemers aan de sprint welke de verschillende secties van uw bedrijf vertegenwoordigen. Aan de hand van een maatwerk roadmap laten wij u zien hoe en waar wij gaan winnen met deze exponentiële transformatie.